top of page

TILLSATT - Vi söker medarbetare!

Kajsa och Olle Nymans kulturstiftelse har fått ett tillfälligt anslag för att kunna tillsätta en driftsansvarig för den museiala och konstnärliga delen av verksamheten.

Vi är i starkt behov av att utveckla hela verksamheten och behöver hjälp av en person på plats. Vi hoppas att - med insatsen från rätt person - att tjänsten kan bli permanent.Här kommer vår rekryteringsannons:


Vi söker en intendent start-up på deltid under säsongen 2021

Olle Nymans ateljeer och konstnärshem behöver en intendent. Styrelsen arbetar intensivt med utvecklingsfrågor och du behövs som vår driftiga och sammanhållande person på plats. Vi är i en utvecklingsperiod och vi vill ha dig med från början. Därför söker vi inför sommarens säsong en verksamhetsansvarig i perioden april/maj-oktober.


Arbetsuppgifterna är mångfacetterade och spännande! Sommarens utställningar ska arrangeras, guider ska anlitas och schemat ska koordineras.

Ideér ska utvecklas, konkretiseras och genomföras vilket vi gärna ser att du blir aktivt delaktigt i. Styrelsen arbetar med kontinuitet och inriktning och finns vid din sida, och tanken är att du ska ges möjligheten att skapa nya förutsättningar för verksamheten och din egen roll.

Vi ser gärna att du kan genomföra guidade turer av konstnärshemmet och vara en del av konsthallens visningar när det behövs. Du blir en viktigt del att öka försäljningen av de konstverk som ställts ut.

De workshops vi utför i samarbete med Dieselverkstaden ska administreras och vi vill hitta nya möjligheter för barn- och ungdomar i Nacka att besök oss. Våra guider, restaurangen som hyr av oss, utställande konstnärer etc behöver ett kommunikationsnav. Och - sociala konton ska uppdateras för att öka vår kännedom. Vi har en spännande tid framför oss!

Erfarenhet och kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från museum, galleri eller annat kulturellt arbete. Arbetet kräver att du är van vid att arbeta självständigt och trivs med det, samtidigt som du har god social kompetens och kan hantera många olika kontakter. Erfarenhet av vinstdrivande, entreprenöriellt arbete är en stor fördel. Stort nätverk, kreativ ådra och vana att skaffa kontakter ger dig fördelar i utvecklingen av verksamheten. Ditt arbetssätt är strukturerat och resultatorienterat.


Du ska kunna uttrycka dig mycket väl på svenska både i skrift och tal då arbetet kräver text- och talframställning. Du kan komma att ansvara för budget av enskilda projekt.


Du rapporterar till utsedd kontaktperson i stiftelsens styrelse och arbetet sker i nära dialog med styrelsen.

Arbetsuppgifter

  • Administrativt arbete så som schemaläggning av guider och pedagoger och godkännande av tidsrapporter.

  • Intern information och kommunikation mellan guider, resturang, styrelsen etc

  • Arbete med utställningar; kontakt med utställande konstnär, hantera ev transporter och försäkringar och dylikt.

  • Guidning av konstnärshemmet och ateljéerna.

  • Införsäljning av guidade turer och arrangemang till grupper så som konstföreningar

  • Aktiv kundkontakt för försäljning av konstverk

  • Utveckling av verksamheten ekonomiskt och kännedomsmässigt - enl incitament att skapa lönsamhet och därigenom skapa en varaktig plattform för positionen som intendent.

Ansökan stängd. Spontanansökan skickas till stiftelsen.


Vi ser fram emot vårt samarbete!

med vänlig hälsning

Styrelsen för Kajsa och Olle Nymans kulturstiftelse


Comments


bottom of page