top of page

Vi söker en person på deltid för verksamhetsutveckling och projektledning under säsongen 2023

Kajsa och Olle Nymans ateljéer och konstnärshem behöver omgående en person inför säsongsöppningen. Styrelsen arbetar intensivt med utvecklingsfrågor och du behövs som vår driftiga och sammanhållande person på plats. Vi har ett utvecklingsår framför oss och ett antal projekt ska ros iland under säsongen. Därför söker vi inför en person i perioden april/maj-oktober med möjlighet till förlängning.


Arbetsuppgifterna är mångfacetterade! Sommarens utställningar ska arrangeras, guider ska anlitas och schemat ska koordineras. Vårens alla projekt ska ledas, idéer ska utvecklas, konkretiseras och genomföras där du blir en aktiv deltagare. Styrelsen finns vid din sida för att skapa nya förutsättningar för verksamheten och även utveckla din egen roll. Vår intendent, våra guider samt fastighetsskötarna har stor kunskap om platsen, traditioner och rutiner.


De workshops vi utför i samarbete med Dieselverkstaden ska administreras och vi vill hitta nya möjligheter för barn- och ungdomar i Nacka att besök oss. Våra guider, restaurangen som hyr av oss, utställande konstnärer etc behöver ett kommunikationsnav. Och - sociala konton ska uppdateras för att öka vår kännedom. Vi har en spännande tid framför oss!


Erfarenhet och kvalifikationer

Vi söker dig med kulturhistorisk/konstnärlig utbildning och erfarenhet från museum, galleri eller liknande. Arbetet kräver att du är van vid att arbeta självständigt, samtidigt som du har god social kompetens och kan hantera många olika kontakter. Erfarenhet av vinstdrivande, entreprenöriellt arbete är en stor fördel. Stort nätverk, kreativ ådra och vana att skaffa kontakter ger dig fördelar i utvecklingen av verksamheten. Ditt arbetssätt är strukturerat och resultatorienterat.


Du ska kunna uttrycka dig mycket väl på svenska både i skrift och tal då arbetet kräver text- och talframställning. Du kan komma att hjälpa oss med att söka anslag etc.


Du rapporterar till utsedd kontaktperson i stiftelsens styrelse och arbetet sker i nära dialog med styrelsen.


Arbetsuppgifter

• Administrativt arbete så som schemaläggning av guider och pedagoger och godkännande av tidsrapporter.

• Intern information och kommunikation mellan guider, resturang, styrelsen etc

• Arbete med utställningar; kontakt med utställande konstnär, hantera ev transporter och försäkringar och dylikt.

• Guidning av konstnärshemmet och ateljéerna, pedagogiskt utvecklingsarbete.

• Hantera övriga praktiska sysslor, transporter etc som är kopplade till stiftelsens olika verksamheter och fastigheter. Exempelvis uppdatera betalningssystem, kontrollera funktion av dator, register, rutiner etc


ANSÖKAN skickas till ansokan@ollenyman.se


Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 9 april.

Styrelsen

****


Senaste inlägg

Visa alla

Sommarens utställande konstnärer. Tillfrågade, bokade, vernissagedagar planerade! Underbart, underbart att få dra igång med en ny fantastiskt otrolig utställningssäsong på Kajsa och Olle Nymans! Allde

bottom of page